کد خبر 648544
تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۲:۳۱

یک کارشاس برنامه ریزی سلامت درباره راهکارهایی برای مشکل زوجین نابارور گفت: می‌توان در ابتدای ازدواج مباحث آموزشی در نظر گرفت و بیمه ناباروری را نیز ایجاد کرد یعنی زوجین که دچار ناباروری می‌شوند بتوانند از شرایط این بیمه برای درمان استفاده کنند.

به گزارش مشرق، بیتا سنگستانی - کارشاس برنامه ریزی سلامت ایران با اشاره به مشکلات بیمه برای حمایت از مردم، اظهار داشت: این منطق بیمه است که همه حق بیمه را در یک گنجینه می‌ریزیم تا آنهایی که بیشتر نیاز دارند و در اولویت بیشتری هستند، استفاده کنند.

کارشاس برنامه ریزی سلامت ایران در خصوص راهکارها عنوان داشت: شاید یکی از راهکارهایی که می‌‌شود برای آن در نظر گرفت، ایجاد صندوق ویژه است که به نوعی ترتیبات آن دیده شده است. همچنین می‌توان در ابتدای ازدواج مباحث آموزشی در نظر گرفت و بیمه ناباروری را نیز در نظر داشت یعنی کسانی که دچار ناباروری می‌شوند بتوانند از شرایط بیمه برای درمان استفاده کنند.

همچنین محمد رضا صادقی - معاون پژوهشی و فناوری و مسئول فنی بخش جنین شناسی مرکز درمانی ناباروری ابن سینا در این برنامه رادیویی با موضوع ناباروری و چالش‌های بیمه ای با بیان اینکه 20 درصد زوجین در سن ناباروری قرار دارند، اظهار داشت: اگر سن را باروری را در محدوده 25 الی 40 سالگی در نظر بگیریم، این زوجین در این زمان در پرسش نامه اذعان داشتند که مشکل ناباروری دارند.

صادقی با اشاره به اجرای طرح دانشگاه ابن سینا در خصوصی ناباروری در کشور، گفت: اساتید برجسته آمار در این طرح کار کردند تا آمار دقیقی در خصوص میزان ناباروری به دست بیاید زیرا در صورتی که آمار دقیق باشد هم رسانه‌ها به آن رجوع خواهد کرد و هم مجامع علمی به آن توجه خواهند کرد.

مسئول فنی بخش جنین شناسی مرکز درمانی ناباروری ابن سینا افزود: در این آمار خوشه‌های جمعیتی از تمام کشور وجود دارد و بر اساس آماری که منتشر شده است، 20 درصد از مردم تهران به این مشکل دچار هستند که البته این برای زمانی است که کرج هنوز از تهران جدا نشده بود.

معاون پژوهشی و فناوری پژوهشگاه ابن سینا با بیان اینکه 20 درصد زوجین در سن ناباروری قرار دارند، اظهار داشت: اگر سن را باروری را در محدوده 25 الی 40 سالگی در نظر بگیریم، این زوجین در این زمان در پرسش نامه اذعان داشته اند که مشکل ناباروری دارند.

وی افزود: این طرح توسط جهاد دانشگاهی مورد حمایت قرار گرفت و هزینه آن تامین شد و پس از آن نتایج به وزارت بهداشت ارائه شد. البته می توان هر 10 سال با هماهنگی وزارت بهداشت با سازمان آمار، در آمارگیری نفوس و مسکن این مهم را در نظر گرفت و در میان پرسش‌ها این موضوع هم لحاظ شود.

همچنین علیرضا پیرستانی - رئیس گروه خدمات بیمارستانی نیز عنوان داشت: بر اساس برنامه پنج ساله اگر قرار باشد، تعهد جدیدی در برنامه سازمان بیمه گر قرار بگیرد، باید قبل از آن بار مالی اش اندازه گیری و سپس تامین مالی شود تا در بودجه سازمان قرار داده شود.

رئیس گروه خدمات بیمارستانی با تاکید بر لزوم وجود آمار دقیق از میزان ناباروری در کشور، ابراز داشت: وقتی ندانیم جمعیت نابارور چقدر است، نمی‌دانیم که اساس مشکلات آنان چگونه برطرف می‌شود یعنی نمی‌دانم چند درصد به دارو نیاز دارند، چند درصد به جراحی نیاز دارند. در این صورت وقتی حتی بار مالی هم پیش شود، ممکن است درست نباشد.

وی بیان داشت: بنابراین باید آمار جدی گرفته شود زیرا تصمیماتی که در سازمان‌های بیمه گر و حتی دیگر سازمان‌ها صورت می‌پذیرد، بر این اساس است زیرا قصد این است که حداکثر رضایت مندی را داشته باشیم.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس